Pagina's

Pages

Een Irene jurk en een give away!

woensdag 7 december 2016

Laatst zag ik foto's passeren van een meid met een mooie jurk. Prachtig door zijn eenvoud. En laat dat nu net zijn waar ik meestal voor val, eenvoud. Toen ik onder die foto ook nog eens een oproep voor testers zag staan, twijfelde ik geen moment. Een paar dagen later volgde de uitnodiging voor het testersgroepje al. Zo leuk!


Omdat ik een stof-koop-stop heb ingelast, ging ik in mijn stoffenkast snuisteren. De perfecte combi lag gewoon voor het rapen: een zachte en warme, rode mantelstof en een retro getinte viscose van Strass voor de voering. Bij veritas vond ik mooie gouden blingknoopjes. Voor dit jurkje zijn er geen ontelbare patroondelen. Zalig! Ik hou niet zo van patronen overnemen en uitknippen. Wel heb je de keuze tussen drie verschillende knopenpads. Je kan dus bij elke jurk een ander accent leggen. 
De handleiding zelf is heel makkelijk te volgen. De jurk zit echt op één twee drie in elkaar!


Voor mij leek dit jurkje het perfecte kerstjurkje voor mijn dochter, maar dat was buiten haar eigen willetje gerekend. Ik citeer: 'mama, het is een hele mooie jurk, maar ze past niet bij mijn lichaam'. Kinderen met een eigen mening. Goede karaktereigenschap vind ik, maar het is niet altijd even gemakkelijk. En tuurlijk staat ze mooi met het jurkje! Maar het zwiert niet he. 


Omdat ik het een veel te mooi jurkje vind om in de kast te laten hangen, maak ik er graag een andere meid gelukkig mee! Heeft jouw meisje (of nichtje, kleindochter, ... ) een borstomtrek van ongeveer 60 cm en een lengte van ongeveer 1m20 en zou ze dit jurkje graag winnen? Laat het mij dan weten door een reactie onder dit bericht. Op zondag 11 december laat ik een onschuldige hand een winnaar kiezen. 

Wil jij ook graag een Irene maken? Op de blog van Isabel, Bel'Etoile, vind je het patroon en de handleiding. 

Op zoek naar inspiratie? Neem zeker een kijkje op deze blogs voor nog meer Irene jurkjes.


9 opmerkingen:

 1. Zo spijtig dat ze het niet wil aandoen want het is zo mooi! Die eigen willetjes toch 😉
  Superleuk dat je het dan weggeeft ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig jurkje! Echt knap gedaan. Ik heb het patroontje zelf ook getest, zalig patroon inderdaad, ook voor beginners zoals ik doenbaar ;-) Ik maakte zelf eentje voor mijn jongste, dus ik waag hierbij graag mijn kans om jouw prachtige jurkje te winnen voor mijn oudste die ongeveer dezelfde maten heeft als jouw dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Zo grappig, die meid van jou!
  Heel lief dat je er iemand anders gelukkig wil mee maken.
  Bedankt om mee te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi! Jammer dat je dochtertje er anders over denkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach... girls with an attitude ;-)) Maar eerlijk, het zwiert inderdaad niet natuurlijk. Ik vind het wel een erg mooi exemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh, zo'n mooi exemplaar! En dochters die weten wat ze willen, het is een ras apart...
  Ik waag toch ook graag mee mijn kans voor Leni. Misschien is het jurkje nog ietsiepietse te groot momenteel, maar dan groeit ze er zeker nog in! De gouden kousenbroeken zijn hier alvast ook voorradig ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh ik zou er 1tje maken voor mijn nichtje maar als we er 1 tje kunnen winnen wagen we graag een kansje...prachtig jurkje

  BeantwoordenVerwijderen

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS