Pagina's

Pages

Een fijne verjaardag voor elk kind...

zondag 6 november 2016

Begin september zaten we me een paar vriendinnen samen om te brainstormen rond een actie voor Music for Life. Ons 'goede doel' was al snel duidelijk. Feestvarken vzw sprong er voor ons met kop en schouders boven uit. Deze vzw zorgt er voor dat kinderen die opgroeien in armoede kunnen genieten van een zorgeloos verjaardagsfeest. Ze maken pakketten met daarin een verjaardagscadeau (nieuw uit de winkel), een traktatie voor in de klas en benodigdheden om thuis een feestje te organiseren. Per pakket heeft Feestvarken vzw 40 euro nodig. Voor de verdeling van de pakketten werken ze samen met de OCMW's. Als mama weten we hoe belangrijk een verjaardag is voor een kind. Ze kijken er een heel jaar naar uit, zijn heel erg bezig met hun 'feestje' en wie er mag komen,... . Ieder kind verdient een fijne verjaardag!


Met Feestvarken vzw in ons achterhoofd begonnen we na te denken over wat we konden doen. We kwamen uit bij een naaimarathon. Op zondag 27 november naaien we van 10u tot 18u in de refter van de gemeenteschool Andreas Vesalius zoveel mogelijk vlaggenlijnen en verjaardagskronen bij elkaar. Alles wordt geschonken aan Feestvarken vzw om de verjaardagspakketen op te fleuren. De vzw was hierover alvast heel enthousiast. Iedereen is welkom op 27 november om mee te naaien, mee te knippen,... , van beginnende naaisters tot ervaren naaisters,... . Elk paar helpende handen is meer dan welkom. Inschrijven kan op www.giftsforlife.be/ik-doe-mee. Uiteraard ben je ook welkom als je niet op voorhand inschreef! Aan het einde van de dag wordt er onder alle deelnemers een leuk pretpakket verloot. Redenen genoeg dus om mee te komen doen!


Kan je op 27 november niet langskomen of zegt naaien of knippen jou niets, maar wil je wel Feestvarken vzw steunen, dan zijn wij ook heel blij met jouw financiële bijdrage. Naast vlaggenlijnen en verjaardagskronen willen we de vzw ook financieel steunen. Alle informatie hierover vind je op www.giftsforlife.be/ik-sponsor.

Zie ik jou ook 27 november? Dan maken we er samen een leuke dag van, vol warmte en gezelligheid! Vertel je vrienden, familie, kennissen,... zeker ook over onze actie! Bij voorbaat een hele dikke merci!

...Barbara...

2 opmerkingen:

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS